Berkel en Rodenrijs – Donderdag 18 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Berkelsekade in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 15:25 uur kregen de hulpdiensten een oproep vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Berkelsekade in Berkel en Rodenrijs.

De politie en ambulance waren snel ter plaatse, hier bleek de situatie zo ernstig dat de hulp van de traumahelikopter werd ingeroepen. Net toen het MMT ter plaatse kwam en de landing had ingezet werden zij gecanceld door de meldkamer. Zonder inzet zijn zij weer vertrokken naar Rotterdam The Hague airport.

Het slachtoffer is met gepaste spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten