Bergschenhoek – Donderdagochtend 18 februari is er een dame gewond geraakt nadat zij van een paard viel in het Lage Bergse Bos in Bergschenhoek. 

Omstreeks 10:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een dame van een paard was gevallen en hierbij hard op de grond terecht kwam. Niet alleen een ambulance maar ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse.

De brandweerlieden hebben enkele hand- en spandiensten verleend, waarna het slachtoffer behandeld kon worden in de ambulance.  Na behandeling is het slachtoffer voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Voor zover bekend is het paard niet gewond geraakt, het dier is door anderen terug naar de manege gebracht.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten