Bergschenhoek – Twee bestuurders, een buschauffeur en een Pick-up bestuurder, kwamen er vanavond samen niet uit en wachtten tot zij een ons wegen aan de Groeneweg in Bergschenhoek.

De twee koppige bestuurders kwamen elkaar tegen op de Groeneweg nabij de rotonde met de Berkelseweg. De buschauffeur beweerde dat hij meer ruimte nodig had terwijl de bestuurder van de Pick-up tegen een stoeprandje aan stond en de buschauffeur bijna een meter ruimte had.

Omdat zij er niet samen uit konden komen bleven zij staan en kon het overige verkeer er niet langs. De buschauffeur heeft uiteindelijk de politie gebeld. De politie kwam ter plaatse en heeft de situatie bekeken.

De agenten hebben met beide bestuurders gesproken maar kwamen er vooralsnog niet uit. De buschauffeur zou meer ruimte nodig gehad moeten hebben om zijn draai nabij de rotonde te kunnen maken. Volgens de buschauffeur kon hij niet achteruit rijden want dan zou hij een bus beschadigen.

Uiteindelijk is de bestuurder van de Pick-up door de agenten geadviseerd om een stukje achteruit te rijden, waarop beiden hun weg konden vervolgen.

De agenten vonden het een vreemde situatie, het is niet bekend of de buschauffeur gecontroleerd is op het bezit van een rijbewijs.