Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 13 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon die op het ijs was gevallen aan het Tolhekpad in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 09:40 uur rukten de hulpdiensten uit voor een persoon die gevallen was op het ijs. Ter plaatse bleek het dat de persoon was gevallen en niet meer op kon staan. Omstanders hebben persoon snel van het ijs gehaald.

De ambulance en brandweer waren snel ter plaatse en hebben de persoon snel gestabiliseerd middels een vacuümmatras. De persoon is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en er is besloten deze voor controle mee te nemen naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten