Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 11 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er tijdens het sleeën een kind gewond was geraakt in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek.

Omstreeks 16:30 uur werd de traumahelikopter opgeroepen vanwege een kind dat ten val was gekomen. De politie en een ambulance waren al ter plaatse. Het kind is met behulp van een slee van de plaats des onheils weggetrokken.

Het kind is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten