Het KNMI heeft vanaf middernacht code rood afgekondigd. Alle teststraten en de vaccinatielocatie van de GGD Rotterdam-Rijnmond zijn daarom gesloten. Test- of vaccinatieafspraken gaan dus niet door. Ook thuisbemonsterafspraken gaan niet door.

Wat betekent dit voor uw afspraak?
Vanwege code rood zijn zondag 7 februari alle testlocaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en onze vaccinatielocatie bij Rotterdam The Hague Airport gesloten.

U wordt gebeld om uw test- of vaccinatieafspraak te verzetten.

Wanneer gaan de locaties weer open?
Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Rotterdam-Rijnmond in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en de vaccinatielocatie op maandag 8 februari en de rest van de week.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten