Bergschenhoek – Woensdagmiddag 3 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op een rotonde aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Omstreeks 15:50 uur kregen de politie en ambulancedienst een melding van een ongeval op de Berkelseweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een fietsster welke hard ten val was gekomen met haar elektrische fiets. Dit kwam nadat zij licht was aangetikt door een personenauto waarna zij hard ten val kwam tegen een stoeprand.

De bestuurder van de personenauto heeft na kort overleg met het ambulancepersoneel de locatie verlaten, wel heeft deze bestuurder gegevens achtergelaten. Omstanders kwamen de fietsster te hulp en hebben samen met haar gewacht op de hulpdiensten. Na onderzoek van de politie blijkt dat beide partijen elkaar licht geraakt hebben.

De fietsster is door het ambulancepersoneel onderzocht, ze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.  De fiets van de dame is door de politieagenten thuisgebracht.