Rotterdam – De rechter-commissaris heeft beslist dat de twee jongens van 14 en 15 jaar nog veertien dagen langer blijven vastzitten in verband met de brand in Plaswijckpark

Lees ook: Politie en OM: ” Stop met bedreigen, delen van foto’s en namen verdachten van brand Plaswijckpark

Op 27 januari ontving de brandweer omstreeks 19:14 uur een melding van een brand in buitenspeeltuin Plaswijckpark in Rotterdam-Hillegersberg. Bij aankomst bleek de brand uitslaand te zijn en is er opgeschaald naar sein ‘middel brand’, waarna sein ‘grote brand’ al snel volgde. De brand woedde in het theatergebouw in het park, de vlammen sloegen metershoog uit het rieten dak van het gebouw.

Het onderzoek naar de brand is op dit moment nog in volle gang.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten