Bergschenhoek – Woensdagmiddag 27 januari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Waghenaerdreef en Randweg-West.

Omstreeks 16:00 uur kregen politie en ambulance de melding dat er een ongeval had plaatsgevonden aan de Waghenaerdreef in Bergschenhoek. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, hier troffen zij twee personenvoertuigen aan met flinke schade.

Één van de voertuigen kwam van de Waghenaerdreef en wilde de Randweg-West opdraaien, hier kwam de Skoda aangereden waarna zij in botsing kwamen. Er zijn enkele personen nagekeken door het ambulancepersoneel, gelukkig hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten