Berkel en Rodenrijs – Op maandag 25 januari kwam er een melding binnen op de meldkamer van een ongeval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Het ongeval betrof een aanrijding tussen een pakketbezorger en een personenauto. De grijze Ford moest remmen nadat er een andere personenauto wilde keren om te kunnen parkeren.  De pakketbezorger kon niet op tijd remmen en botste op de Ford. Vanwege het ongeval is er een ambulance ter plaatse gekomen om de bestuurster van de personenauto na te kijken.

Door de botsing hebben beide partijen flinke schade. De politie heeft bij beide partijen een blaastest afgenomen.

Een berger zal beide voertuigen gaan bergen. De gemeente is een oplossing aan het zoeken om gelekte vloeistof op te ruimen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten