Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 19 januari werden de hulpdiensten groots gealarmeerd wegens een medische noodsituatie aan de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 20:40 uur werden de hulpdiensten groots en met spoed gealarmeerd na een melding van een reanimatie aan de Kerkstraat.

De hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse, enkele hulpverleners konden echter niet doorrijden het winkelgebied in doordat een ‘poller’ (elektronische beweegbare paal in de weg) de weg blokkeerde. “Doordat er veel verschillende systemen zijn kan het voorkomen dat bij de ene auto de transponder niet werkt.” laat een brandweerman aan de fotograaf weten.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van hulpdiensten trok enorm veel bekijks in het centrum van Berkel.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten