Bergschenhoek – Op dinsdag 19 januari kwam er een melding binnen op de centrale van een ongeval op de Moerasvaren in Bergschenhoek.

Het ongeval betrof een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto. Vanwege het ongeval is er een ambulance ter plaatse gekomen om de fietsster na te kijken. Door de botsing hebben beide partijen schade. De fiets had een krom voorwiel en de auto wat lakschade en een deukje.

Of het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis is niet bekend

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten