Berkel en Rodenrijs – Op zondagavond 10 januari is de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand op de Esdoornlaan in Berkel en Rodenrijs.

De melder gaf aan dat er iets op de parkeerplaats aan het branden was wat grote vlammen veroorzaakte. Toen het Snelle Interventie Voertuig (SIV) ter plaatse kwam waren de grote vlammen al voorbij en bleek het te gaan om een kerstboom die in brand had gestaan. De brandweer heeft kort nageblust waarop ze weer retour kazerne wilden gaan maar een volgende melding gooide roet in het eten.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Buitenbrand Oosterscheldestraat:

Deze melding was op de Oosterscheldestraat waar de melder vertelde dat ook hier een kerstboom in brand stond. De SIV is hierop meteen  doorgereden. Ter plaatse heeft de brandweer ook hier kort nageblust. Hierna konden zij wel terug naar de kazerne.

Beide branden zijn vermoedelijk aangestoken.