Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 8 januari ontvingen de hulpdiensten een CO-melding (koolmonoxide) aan de Laan van Koot in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:00 uur ontving de ambulancedienst een melding van een onwel geworden persoon, nadat het ambulancepersoneel ter plaatse kwam vertrouwden zij het niet helemaal waarop ook de brandweer werd gealarmeerd om metingen te doen voor koolmonoxide.

De brandweer en politie kwamen na de melding met spoed ter plaatse. De overige bewoners hadden de woning voor de zekerheid al verlaten. In de woning zijn diverse metingen verricht, of er daadwerkelijk koolmonoxide is gemeten is niet bekend.

Er zijn enkele personen onderzocht door het ambulancepersoneel, gelukkig bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

De Laan van Koot was tijdelijk niet bereikbaar, om voldoende werkruimte te maken was de laan tijdelijk afgezet.

Tijdens dit incident reed een bestuurder tegen een brugdeel, de man bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden. Lees hier meer over in een ander artikel.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten