Bleiswijk – Maandagmiddag 4 januari werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Anthuriumweg in Bleiswijk.

De brandweerlieden van kazerne Bleiswijk werden omstreeks 16:00 uur gealarmeerd vanwege een buitenbrand aan de Anthuriumweg. Volgens de melder zou de brand woeden langs het spoor van de HSL.

Ter plaatse bleek dat de brand niet bij het spoor was maar op eigen terrein van een bewoner aldaar. De bewoner was bezig schoon hout te verbranden. De brandweerlieden hebben het vuur gecontroleerd, na een kort gesprek met de bewoner bleek er geen gevaar te zijn en was het niet nodig om het vuur uit te maken.
De brandweer kon zonder inzet weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten