Berkel en Rodenrijs – In de nacht van 1 januari werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Theo Thijssensingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 2:50 uur werd de brandweer gealarmeerd nadat de bewoner net thuis kwam en metershoge vlammen boven zijn schuur zag uitkomen.  De brandweer kwam met spoed ter plaatse waar bleek dat er drie vuilcontainers in brand stonden.

Deze containers stonden tegen een schuur aan, de brandweerlieden wisten de brand snel te blussen.

De oorzaak is onbekend, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten