Lansingerland – Gemeente Lansingerland heeft op meerdere locaties in Lansingerland camerabewaking laten plaatsen voor een veilige en gezellige jaarwisseling. 

Gemeente Lansingerland heeft Cyclops Security B.V. camera’s laten plaatsen op drukke plekken in de gemeente Lansingerland. In elk centrum van de dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek is een camera geplaatst. Niet alleen in de dorpskernen maar ook op diverse drukke plekken, zoals in het Annie MG Schmidtpark, zijn er camera’s geplaatst.

Zo hoopt de gemeente een veilige jaarwisseling tegemoet te gaan. Het plaatsen van de camera’s is begonnen nadat twee jaar geleden diverse vernielingen waren aangericht in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten