Bergschenhoek – Maandagavond 21 december kwam er een melding binnen van een medisch incident in een woning op de Oosteindseweg in Bergschenhoek.

Even voor middernacht werd de ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) van Rotterdam-Airport opgeroepen en zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met behulp van de arts van het MMT gestabiliseerd waarna in eerste instantie de hulp was opgeroepen van de brandweer voor til assistentie. Toen de opgeroepen eenheden ter plaatse kwamen was het slachtoffer reeds uit de woning en in de ambulance waarop de eenheden weer retour kazerne zijn gegaan.

Het slachtoffer is met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De leden van het MMT zijn weer retour Rotterdam-Airport gegaan.
Wat er precies aan de hand was is ons niet bekend.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten