Berkel en Rodenrijs – Op dinsdagmiddag kreeg de brandweer een melding van een stormschade op de Berkelse poort in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer hoefde niet ver want aan de overkant van de kazerne, bij fitnesscentrum MyLife, hing er door de weersomstandigheden een zonnescherm los wat tegen het raam klapperde.
De brandweer heeft de hulp ingeroepen van de hoogwerker van kazerne Frobenstraat in Rotterdam. Deze hebben op hun vakkundige manier het zonnescherm gedemonteerd en verwijderd. Na hun inzet konden ze weer retour naar de kazerne en ook de leden van kazerne Berkelse Poort konden weer retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten