Bergschenhoek –  Zondagmiddag 29 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een brandweervoertuig en een personenauto. De Officier van Dienst van de brandweer was met spoed onderweg naar een brand in Rotterdam toen hij op de Boterdorpseweg in Bergschenhoek in botsing kwam.

Het ongeval gebeurde op de rotonde toen de Officier van Dienst van de brandweer onderweg was met optische en geluidsignalen naar een brand op de Statenweg in Rotterdam. De bestuurder van de personenauto zag de brandweerwagen over het hoofd en raakte in botsing. Hierbij raakte de bestuurder van de personenauto lichtgewond, de Officier van Dienst bleef ongedeerd. Wel hebben beide voertuigen schade opgelopen. De politie was ook snel ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. De rotonde was tijdens het ongeval geheel vrij omdat de voertuigen op de verhoging stonden.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder van de personenauto na te kijken maar deze hoefde niet naar ziekenhuis. Het kindje wat in de auto zat raakte niet gewond en is samen met een traumabeertje van de ambulancedienst opgehaald en mee naar huis genomen.

De brandweer heeft op eigen kracht zijn weg vervolgd. Voor de personenauto is vanwege uitgeklapte airbags bergingsbedrijf Vreugdenhil ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.