Bergschenhoek – Op vrijdag 27 november omstreeks 11:15 uur is er een ongeval gemeld op de N209 bij Bergschenhoek.

Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur,  de betrokkene was onderweg in de richting van Zoetermeer maar zo eindigde de rit niet. Leden van de Koninklijke Marechaussee van Rotterdam-Airport waren al snel ter plaatse, bij aankomst troffen zij het voertuig, dat door onbekende oorzaak om zijn as was gedraaid en in tegengestelde richting in de berm stond, aan. Een ambulance is voor de bestuurster ter plaatse gekomen maar deze kon vrij snel al weer vertrekken aangezien de bestuurster niets mankeerde. De leden van de Koninklijke Marechaussee zijn voor de veiligheid gebleven in afwachting van een berger die het voertuig weer op de weg moest zetten. Nadat de berger het voertuig weer op de weg had gezet heeft de dame haar weg kunnen vervolgen.

Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

   

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten