Berkel en Rodenrijs – Op donderdagochtend 19 november is er een persoon te water geraakt in een sloot achter de Raadhuishof in Berkel en Rodenrijs. Omstanders wisten het slachtoffer op het droge te krijgen.

De hulpdiensten waaronder brandweer, politie en ambulance zijn met spoed uitgerukt naar de Raadhuishof. De hulpdiensten waren snel ter plaatse waar omstanders gelukkig de persoon al uit het water hadden gehaald. Het slachtoffer is door politie en een ambulancemedewerker in de ambulance getild waar ze is nagekeken. Omdat de dame al uit het water was is de tankautospuit die ook opgeroepen was weer retour kazerne gegaan. Na onderzoek is de dame vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe de dame te water is geraakt is niet bekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten