Botsing tussen fietser en scooter op Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op maandagavond kwam er een melding van een ongeval tussen een scooter en een fietser op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:20 uur kwam de melding en zijn de hulpdiensten met spoed ter plaatse gekomen, ze troffen daar een ongeval tussen een scooterrijdster en een fietser aan waarbij beide bestuurders gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel op locatie nagekeken waarna de fietser in een vacuümmatras is gestabiliseerd en voor verder onderzoek is meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurster van de scooter wordt door de politie thuis gebracht en een agent rijdt haar scooter naar huis. De fiets wordt door de politie meegenomen en thuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten