Berkel en Rodenrijs – In de nacht van maandag op dinsdag 10 november is er ingebroken in een bedrijfsbus aan de Havenstraat in Berkel en Rodenrijs.

Maandag op dinsdagnacht hebben onbekenden ingebroken in een bedrijfsbouw-wagen welke stond geparkeerd aan de Havenstraat. Er is een zijruit van de bijrijderskant ingeslagen om op die manier in het voertuig te komen. Of er iets daadwerkelijk is buitgemaakt is niet bekend.

De eigenaar laat weten dat er aangifte is gedaan bij de politie.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten