Scooterrijder raakt gewond bij ongeval Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 7 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een automobilist op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Even over 12:00 uur kwamen een scooterrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Het ongeval vond plaats bij een uitrit van een bedrijf, de automobilist kwam uit de uitrit waarna hij in botsing kwam.

De scooterrijder is hierbij hard ten val gekomen en gewond geraakt. De man is kort door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen waarna hij  de brandcard op is geholpen en zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht is voor verder onderzoek.

Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op. De auto lichte schade aan het wiel, de scooter had veel kapschade. De scooter zal door een  bekende van het slachtoffer meegenomen worden.

De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten