Omstander redt oudere man uit water op Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdagmiddag 6 november is er op de Oudelandselaan ter hoogte van de Louis Paul Boonstraat een man te water geraakt.

De man en zijn vrouw waren al een tijd rond aan het rijden toen het langs de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs mis ging. Door nog onbekende oorzaak is de man met zijn scootmobiel te water geraakt. Een omstander bedacht zich geen moment en is het water in gegaan om de oudere man uit het water te halen.

Een ambulance en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen. De man is door het ambulancepersoneel en politieagenten overeind geholpen waarna de kleding van de man is uitgetrokken. Na behandeling in de ambulance is de man zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Met behulp van een politietakel en een bergingsbedrijf is de scootmobiel uit het water gehaald.

De scootmobiel is door de politietakel bij de eigenaar thuis gebracht. Wat er precies de oorzaak van was dat de man te water raakte is niet bekend.


%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten