Berkel en Rodenrijs – Op woensdagochtend 4 november werden de hulpdiensten omstreeks 7:45 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Grutto in Berkel en Rodenrijs.

Hulpdiensten waaronder politie en brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben kort onderzoek gedaan, er was daadwerkelijk sprake van een gaslekkage. De lekkage is ontstaan tijdens graafwerkzaamheden.

Aannemers van het bedrijf hebben provisorisch het lek ‘gedicht’ in afwachting van medewerkers van Stedin. Zij gaan de leiding repareren en het lek uiteindelijk dichten. De brandweer kon na overname door de medewerkers van Stedin weer retour.

Op 27 augustus was er ook al een gaslekkage tijdens graafwerkzaamheden. Toen werden er uit voorzorg 66 woningen ontruimd en werd er opgeschaald naar GRIP1.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten