Bleiswijk – Op vrijdagochtend 30 oktober kwam er een melding binnen van een medische noodsituatie aan de Oranjestein in Bleiswijk.

Veel hulpdiensten waaronder ambulances uit regio Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond werden opgeroepen om te assisteren voor een reanimatie. Ook de brandweerlieden van kazerne Bleiswijk kwamen met spoed ter plaatse.

Een arts bleek nodig te zijn voor het incident waarop een half uur na de eerste melding hulp van het Mobiel Medisch Team werd ingeroepen. Het MMT is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen en op de parkeerplaats voor de brandweerkazerne geland.

De arts van het MMT is in de ambulance gestapt en heeft geassisteerd, na enige tijd is het slachtoffer met spoed en onder politiebegeleiding naar het EMC (Erasmus Medisch Centrum) vervoerd.
De arts zal door de overige leden van de traumahelikopter opgehaald worden bij het ziekenhuis.