Berkel en Rodenrijs – Op woensdagavond 28 oktober ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs.

De politie en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen en troffen daar een maaltijdbezorgster aan welke een ongeval had gehad. Volgens getuigen zou er een botsing zijn geweest tussen de bezorgster en een personenauto. De automobilist zou hierbij zijn doorgereden.

De bestuurster van de scooter is door het ambulancepersoneel op haar verwondingen gecontroleerd maar hoefde gelukkig niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De leidinggevende van New York Pizza waar het slachtoffer werkt is ook ter plaatse gekomen om te kijken hoe het met de bezorgster ging.

Het slachtoffer zegt niet te kunnen herinneren of ze elkaar geraakt hebben. Of er dus daadwerkelijk een botsing is geweest is niet duidelijk maar de politie onderzoekt de zaak.

Getuigen spreken van een grote donkere auto.