Berkel en Rodenrijs – Op maandag 19 oktober ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 18:00 uur kwam de melding binnen en zijn de hulpdiensten waaronder politie en ambulance met spoed ter plaatse gekomen. Het ongeval vond plaats op de oversteek van de rotonde Boterdorpseweg met de Berkelsepoort en betrof een fietsster die in botsing was gekomen met een personenauto.
De fietsster kwam door de botsing hard ten val en is nagekeken op verwondingen waarna zij in een vacuümmatras is gefixeerd. Na behandeling is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het overige verkeer werd om het ongeval heengeleid waardoor de hinder niet al te groot was. De fiets is door het ongeval flink beschadigd, het voertuig liep alleen licht schade op. De fiets is door de politie thuis gebracht.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren en welke verwondingen het slachtoffer heeft is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten