Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 16 oktober werd de brandweer gealarmeerd voor een brandmelding in een zorginstelling aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer werd omstreeks 14:30 uur gealarmeerd voor een zogenoemde OMS-melding in een zorginstelling aan de Oudelandselaan. De brandweer van kazerne Berkelse Poort rukte met twee voertuigen uit waarna zij een controle hebben uitgevoerd op de 2e verdieping van het complex.

Na controle bleek alles in orde te zijn, wat precies de brandmeldinstallatie heeft geactiveerd is ons niet bekend. De Berkelse brandweerlieden konden al snel weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten