Berkel en Rodenrijs – Op donderdag 15 oktober omstreeks 11:15 uur kreeg de meldkamer een melding van een brand bij een bedrijf aan de Zeppelinstraat in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden van brandweerkazerne Frobenstraat Rotterdam zijn voor de melding uitgerukt nadat er korte tijd brand woedde in de isolatie van het dak. Klussers waren bezig met dakwerkzaamheden toen er brand ontstond. Zij hebben een eerste bluspoging gedaan met schuimblussers, met als resultaat dat de brand bij aankomst van de brandweer al was geblust.

De brandweerlieden hebben korte tijd op het dak onderzoek gedaan en gecontroleerd of er geen smeulende resten aanwezig waren. Na kleine sloopwerkzaamheden en controle konden zij weer retour naar kazerne.

Wat de brand voor schade heeft aangericht is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten