Bergschenhoek – Omstreeks 22:45 uur kreeg de meldkamer een melding over een ongeval op de rotonde Boterdorpseweg met de Zuiderparklaan in Bergschenhoek.

De hulpdiensten waaronder politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen en troffen twee voertuigen aan die op de rotonde met elkaar in botsing waren gekomen. Één van de voertuigen stond met een lekke band en schade aan de achterzijde dwars op de rotonde. De bestuurder van de zwarte Kia is tot de aankomst van de ambulance door een agent bij de nek gestabiliseerd en daarna door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Het slachtoffer mankeerde gelukkig niets en hoefde niet vervoerd te worden. Er zijn blaastesten afgenomen en de uitslagen waren negatief.
Het ongeval zal doormiddel van een schadeformulier verder afgehandeld worden. Overig verkeer kon om het ongeval heen waardoor er nauwelijks hinder ontstond.

De politie vermoedt dat de bestuurster van de rode Nissan bij het oprijden van de rotonde het andere voertuig over het hoofd heeft gezien en toen heeft geraakt.  Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de zwarte Kia geborgen.