Bergschenhoek – Op zondagmiddag 11 oktober kreeg de meldkamer een melding van een voertuigbrand op de afrit van de N209 in Bergschenhoek.

De melding kwam omstreeks 12:45 uur, de brandweer is er met spoed naar toe gereden. Bij aankomst bleek het niet te gaan om een voertuigbrand maar een voertuig had de macht over het stuur verloren en was onderaan de berm beland. Het ongeval vond plaats op de afrit van de N209 uit de richting van Zoetermeer naar de Boterdorpseweg. Omdat de brandweer niks kon doen is deze retour kazerne gegaan en heeft de politie de melding verder afgehandeld. De bestuurder was op eigen kracht zonder verwondingen uit het voertuig gekomen. De politie heeft een blaastest afgenomen en deze bleek negatief.

Hoe het ongeval exact kon gebeuren is niet bekend. Een bergingsbedrijf zal het voertuig bergen.