Bleiswijk – Zaterdagnacht 11 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de N209 – Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 00:30 kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de N209 – Hoefweg, direct zijn er meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer met spoed uitgerukt.

Al snel bleek er een kop-staart botsing te hebben plaatsgevonden tussen drie personenauto’s, volgens eerste berichten zat er nog één persoon bekneld in een voertuig. De brandweer hoefde op locatie alleen hand- en spandiensten te verlenen, er is niet in een voertuig geknipt. Het ambulancepersoneel heeft zich  over één slachtoffer ontfermd. Het slachtoffer is behandeld maar hoefde na controle niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Twee van de drie betrokken personenauto’s hebben flinke schade opgelopen. Op locatie zijn met behulp van politieagenten de schadeformulieren ingevuld. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

De N209 was vanaf de snelweg A12 in de richting van Berkel en Rodenrijs afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten