Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 8 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij sportschool Mylife in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 14:00 uur kreeg de ambulance de melding dat er een medische noodsituatie was bij sportschool Mylife aan de Berkelse Poort. De ambulance was snel ter plaatse, de politie is later ook ter plaatse gekomen om te assisteren. De medische noodsituatie bleek zo ernstig te zijn dat het Mobiel Medisch Team (MMT) eveneens werd opgeroepen.

Na behandeling door het ambulancepersoneel en de arts van het MMT is de Lifeliner volledig retour naar Rotterdam-The Hague airport gegaan.

De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Naar verluid ging het om een man met een epileptische aanval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten