Bergschenhoek – Zondagmiddag 27 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een persoon te water aan de Wolfend in Bergschenhoek.

Omstreeks 13:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een melding binnenkwam van een  persoon te water, de hulpdiensten waaronder de brandweer zijn met spoed uitgerukt.

Een oudere man welke in een scootmobiel zat is door onbekende reden van zijn scootmobiel gevallen en raakte daarbij bijna te water. Enkele omstanders hebben de man geholpen waardoor hij niet te water raakte. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel, waarna de man naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat voor verwondingen de man opliep is niet bekend.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. Familieleden hebben de scootmobiel meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten