Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 26 september omstreeks 18:10 uur is er een melding binnengekomen van een auto te water op de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

De politie is met spoed ter plaatse gekomen en trof één personenauto in het water aan. De bestuurder van het voertuig was inmiddels al op eigen kracht weer op de kant geklommen.

Deze gaf ter kennen dat hij de enige in het voertuig was waardoor een inzet van de brandweer niet nodig was. De bestuurder was op een gekneusd ego en een nat pak na niet gewond geraakt. Wel komt de maaltijd die hij moest bezorgen later aan. De politie heeft ter plaatse een blaastest afgenomen en de uitkomst daarvan was negatief.

Het voertuig is door bergingsbedrijf Vreugdenhil uit het water getakeld, de bezorger is terug het water in gegaan om de hijsbanden vast te maken aan de auto. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten