Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 24 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het fietspad aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 15:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een moeder en kind op een fiets hard ten val zijn gekomen. Dit ontstond nadat zij in botsing kwamen met een fietser van minderjarige leeftijd. Het minderjarig meisje wilde op haar fiets stappen maar keek niet achterom.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om moeder en kindje te behandelen, na behandeling zijn beide in een aparte ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het minderjarige meisje is geschrokken naar huis gefietst, de gegevens van het meisje zijn bekend. De politie neemt contact op met haar ouders.

Er lijkt niet veel schade aan de fiets te zijn veroorzaakt door het ongeval. De politie heeft de fiets meegenomen om deze thuis te brengen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten