Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 24 september heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 18:00 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing voor de rotonde van de N471 met de Oudelandselaan. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen en één rijstrook was afgesloten.

Twee inzittenden van het voorste voertuig zijn kort nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Op locatie zijn meteen de schadeformulieren ingevuld, beide voertuigen hadden weinig tot geen schade.

Waardoor de botsing precies plaatsvond is niet bekend, beide partijen konden hun weg vervolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten