Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 23 september werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 11:20 uur raakte een fietsster gewond nadat zij tegen een geparkeerde auto botste, de hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De dame reed tegen een stilstaande personenauto waarna zij met haar hoofd door de achterruit is gegaan. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De fietsster was afgeleid door het gebruik van haar mobiele telefoon. De politie heeft het glas van de achterruit opgeruimd en de fiets van de dame meegenomen om deze thuis te brengen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten