Bergschenhoek – Maandagmiddag 21 september zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval langs de rotonde Boterdorpseweg / Randweg-West.

Omstreeks 14:45 kregen de hulpdiensten een melding dat er iemand onwel was geworden. Omstanders zijn het slachtoffer snel te hulp geschoten. Het slachtoffer was onderweg op een scootmobiel, waar zij door het onwel worden vanaf gevallen is. Uit voorzorg is het slachtoffer met de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan. De politie stelt de scootmobiel van het slachtoffer veilig.

Het hele voorval heeft wel voor een verkeersopstopping op de Boterdorpseweg gezorgd.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten