Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 18 september heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een fietsster en een hardloopster aan de van Ruysdaellaan in Bergschenhoek. 

Omstreeks 15:30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de kruising van Ruysdaellaan met de Groeneweg. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse waarna zij de hardloopster hebben behandeld en in een vacuümmatras hebben gefixeerd.

Het slachtoffer is na behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De jonge bestuurder van de personenauto was flink geschrokken door het ongeval, de jongen heeft een blaastest ondergaan. De uitslag hiervan bleek in orde te zijn.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Update / rectificatie

Het eerdere bericht welke wij publiceerde over een ongeval tussen een personenauto en fietsster blijkt niet juist. Het ongeval betrof een incident tussen een personenauto en hardloopster. 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten