Bleiswijk – Maandagavond 14 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval tussen twee personenauto’s op de N209 – Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 18:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een ongeval had plaatsgevonden op de N209, bij het ongeval raakte twee voertuigen betrokken. Eén van de betrokken voertuigen is na de botsing op zijn zijkant terecht gekomen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waarna er drie personen zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Er hoefde gelukkig niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen flinke schade op door het ongeval. Ook een medewerker van provincie Zuid-Holland kwam  ter plaatse om een veilige werkruimte te creëren, er waren in totaal twee rijbanen afgesloten.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval, is niet bekend. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten