Berkel en Rodenrijs –  Op zondagavond 13 september omstreeks 19:10 kreeg de meldkamer een melding voor een ongeval op de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs.

Politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen alwaar het bleek te gaan om een motorrijder die een poller (inzinkbare paal voor stadsafsluitingen) geraakt zou hebben. De bestuurder is hierbij ten val gekomen. De motorrijder is kort door het ambulancepersoneel nagekeken maar er waren nauwelijks verwondingen. Hij is op eigen kracht weer opgestaan en heeft zijn weg vervolgd.

Hoe het heeft kunnen gebeuren dat de bestuurder de paal heeft geraakt is niet bekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten