Bleiswijk – Woensdagavond 9 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Berberisdreef in Bleiswijk.

Omstreeks 19:25 uur werden meerdere brandweer eenheden uit zowel regio Haaglanden (kazerne Oosterheem in Zoetermeer) en Rotterdam Rijnmond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Berberisdreef. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen, waar uiteindelijk bleek dat een fluitketel de oorzaak was dat de rookmelders in de woning waren geactiveerd.

De woning is gecontroleerd waarna de brandweer is vertrokken. Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten