Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 8 september heeft er op de N209 met de kruising Leeuwenhoekweg en de Hoekeindseweg een ongeval plaatsgevonden. Drie personenauto’s raakte beschadigd.

Voor de verkeerslichten op de N209 met de kruising Leeuwenhoekweg en de Hoekeindseweg ging het mis. Bij een kop-staart botsing raakte drie personenauto’s betrokken. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Alle partijen hebben met elkaar de schade formulieren ingevuld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten