Bergschenhoek – Op de Bergweg-Zuid heeft maandagavond 7 september een ongeval plaatsgevonden. Een fietser raakte hierbij gewond.

Omstreeks 20:30 uur werden de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter ‘Lifeliner 2’ gealarmeerd voor een incident op de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek. Het MMT is met de traumahelikopter geland op een nabijgelegen grasveld langs de N209.

Op de rotonde met het Weg en Land heeft een ongeval plaatsgevonden. Een fietser kwam ten val en raakte gewond. Of er een aanrijding aan vooraf ging kon de politie nog niet bevestigen.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft zich, met assistentie van het MMT, ontfermd over het slachtoffer. Het slachtoffer is gefixeerd in een ‘vacuümmatras’ en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft de fiets meegenomen en veiliggesteld. De weg kon hierna weer vrijgegeven worden.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten