Bergschenhoek – Op de Bergweg-Zuid heeft maandagavond 7 september een ongeval plaatsgevonden. Een fietser raakte hierbij gewond.

Omstreeks 20:30 uur werden de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter ‘Lifeliner 2’ gealarmeerd voor een incident op de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek. Het MMT is met de traumahelikopter geland op een nabijgelegen grasveld langs de N209.

Op de rotonde met het Weg en Land heeft een ongeval plaatsgevonden. Een fietser kwam ten val en raakte gewond. Of er een aanrijding aan vooraf ging kon de politie nog niet bevestigen.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft zich, met assistentie van het MMT, ontfermd over het slachtoffer. Het slachtoffer is gefixeerd in een ‘vacuümmatras’ en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft de fiets meegenomen en veiliggesteld. De weg kon hierna weer vrijgegeven worden.