Berkel en Rodenrijs – Op Zondagavond 6 september werd de brandweer omstreeks 19.10 uur gealarmeerd voor een dier te water aan de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs.

Bij aankomst bleek er een poes te water zijn geraakt. De brandweerlieden hadden de poes gelukkig snel uit het water waarna de drenkeling snel de struiken in vluchtte. Het is niet bekend hoe of waardoor de kat te water is geraakt maar het zou goed kunnen dat hij de met kroos bedekte sloot voor een grasveld aanzag.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten