Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 4 september is er door studenten van de politie een controle gehouden op scooters. 

De controle werd gehouden bij het politiebureau van Berkel en Rodenrijs. De controle bleek niet voor niets. In totaal zijn er 30 scooters gecontroleerd waarvan 3 mensen tijdens het rijden aan het bellen waren, 1 persoon reed zonder rijbewijs en 12 personen kregen een WOK melding op hun voertuig.

Een WOK melding wil zeggen dat de technische staat van het voertuig niet goed is voor de openbare weg. In  zo’n geval mag de politie een Wacht Op Keuren melding plaatsen op het voertuig. Het voertuig zal eerst bij de RDW opnieuw gekeurd moeten worden voor het weer de openbare weg op mag.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten